Munkatársaink

Dr. Jancsik Veronika Ágnes


Dr. Jancsik Veronika Ágnes vagyok, 2012-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán. 2015-ben PhD címet szereztem, 2016 -ban MSc, majd 2018-ban Dentoalveolaris sebész szakvizsgát tettem. 

2017 óta foglalkozom esztétikai kezelésekkel, 2019-ben alapítottam meg a Tatán Arcesztétikai kezelésekkel foglalkozó szalont. Rendszeres látogatója vagyok esztétikai képzéseknek, tagja vagyok a Magyar Esztétikai Orvosok Társaságának is.

Személyes kedvenc kezeléseim közé tartoznak a bőrminőség javító és modern volumenizáló eljárások.

 

Dr. Niczinger László

Dr. Niczinger László vagyok. 1997-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a Tatabányán a Szent Borbála kórház Traumatológiai Osztályán dolgoztam 11 éven keresztül. Itt szereztem szakvizsgát Traumatológiából. Ebben az időszakban mentőorvosként is vállaltam állást az OMSZ tatabányai mentőállomásán. 

A modern terápiás lehetőségek iránti elköteleződésem vezette utamat a környei székhelyű Eszter Magánorvosi Rendelő és Sebcentrum kötelékeihez, ahol jelenleg is Főorvosként praktizálok.

A művészetek iránti vonzalmam hatására, 2022-ben csatlakoztam az Arcesztétika csapatához. Az esztétikai kezelések során legfontosabb szempontnak azt tartom, hogy a beavatkozások segítségével kiemelhessem a pácienseinkben rejlő valódi szépséget.

 

Móricz Bianka

Móricz Bianka vagyok, 2012-ben végeztem a Nyugat -Magyarországi Egyetemen Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés Szakon,  Egészségfejlesztés szakirányon. 2020-ban szereztem gépi arc- és testkezelő specialista képesítést. Mivel mindig is szerettem bővíteni szakmai tudásomat, 2023-ban Perioperatív szakasszisztens képesítést szereztem.

2020-ban csatlakoztam a tatai Arcesztétika szalon munkatársaihoz, ahol kozmetikai bőrminőségjavító kezeléseket, gépi testkezeléseket végzek, továbbá ZO Skin Health bőrterápiás tanácsadóként dolgozom.


A Te Szépséged a Mi hivatásunk